Onze producten

Ik lever tuinmachines in de ruimste zin van het woord, zowel nieuwe als gebruikte. Elektrisch met snoer of op accu, met 2-takt of 4-takt benzinemotoren en zelfs aftakas aangedreven machines voor de landbouw. Demonstraties of een machine testen? Geen probleem. Neem gerust contact met me op.

Zitmaaiers

Met een zitmaaier is het lekker ontspannen grasmaaien en ondertussen genieten van het buiten zijn. Zitmaaiers zijn er in vele maten en uitvoeringen. Ik adviseer u graag. Vervoersproblemen zijn verleden tijd met onze haal- en brengservice.

Robotmaaiers

Gemak dient de mens. Wat is er mooier dan een machine die geheel zelfstandig uw tuin bijhoudt? Zie het als de vervanger van het schaap. Alleen laat een robotmaaier uw struiken wel met rust. Ik heb robotmaaiers van alle bekende merken in het assortiment. Ik adviseer u graag over de prijzen en mogelijkheden.

Loopmaaiers

Zelf uw gras onder handen nemen? Dat kan met de loopmaaier. Ik heb zowel handmatige, elektrische of benzine aangedreven loopmaaiers te koop. Zowel aanschaf als onderhoud is heel betaalbaar.

4-Takt machines

Deze machines worden veel gebruikt. 4-takt machines zijn sterk, zuinig en milieuvriendelijk. Grasmaaiers, zitmaaiers, maar ook steeds vaker bosmaaiers en bladblazers worden uitgerust met een 4-takt motor. Ik informeer u graag over het gebruiksgemak en de mogelijkheden van deze machines.

2-Takt machines

Een stuk minder milieuvriendelijk dan 4-takt, maar ook deze machines worden veel gebruikt voor bijvoorbeeld kettingzaag of heggenschaar. Licht is het motto.

Machines op accu

Steeds meer tuinmachines worden uitgerust met een accu, wat ze zuinig en stil maakt. Accumachines zijn leverbaar in diverse voltages, vermogens en toepassingen. Van hobby tot professioneel, iedereen kan ermee werken.

Onze merken:

Neem contact met ons op

Bel 0487 57 38 58 Stuur een e-mail