Toine de Keijzer Tuintechniek

Toine de Keijzer tuintechniek is een eenmanszaak gevestigd op het industrieterrein in Dreumel. Ervaren door te doen en te leren, gedreven door ambitie en passie voor het monteursvak. Ik ben bekend met zowel oude als nieuwe producten en volg de laatste ontwikkelingen op de voet. Ik heb een hele mooie showroom en een fijne schone werkplaats. De koffie staat bij mij altijd voor u klaar.

Geschiedenis

Mijn opa had een aannemingsbedrijf, mijn vader een Doe-het-zelf zaak. Daar heb ik in mijn jongere jaren veel ervaring opgedaan. Ik heb mijn bedrijf in 1999 opgericht. Eerst aan de Hogeweg en daarna Lageweg op respectievelijk nummer 22, 6B en ons huidige adres Lageweg 16. In al die jaren ben ik driemaal verhuisd binnen een straal van 200 meter.

Toekomst

Uiteraard zal ik me blijven inzetten om draaiende machines zo lang mogelijk bruikbaar te houden en u altijd te kunnen voorzien van het beste advies. Ik ga me ook verder toeleggen op milieuvriendelijke brandstoffen en smeermiddelen zodat huidige machines het milieu minder belasten. Niet alleen voor mezelf of voor u, maar ook voor onze kinderen.

Graag tot ziens op mijn bedrijf.

Onze merken:

Neem contact met ons op

Bel 0487 57 38 58 Stuur een e-mail