Onze diensten

Toine de Keijzer heeft service hoog in het vaandel staan. Het doel is altijd om u een zo goed mogelijke service te verlenen zodat uw product snel en goed bruikbaar is. Daarnaast bied ik goede garantie en ben ik prima bereikbaar.

Onderhoud

Betrouwbaarheid begint met goed onderhoud. Op tijd olie verversen, doorsmeren, schoonmaken en vloeistoffen bijvullen dragen bij aan een langere levensduur van uw machine. Voor het onderhouden van uw machine bent u bij mij aan het goede adres. In mijn werkplaats heb ik alle materialen bij de hand voor goed en degelijk onderhoud. Terwijl anderen alweer een nieuwe machine moeten aanschaffen, kunt u nog jaren vooruit.

Reparatie

Storing of defect aan uw machine? Ik sta voor u klaar. Neem bij problemen contact met me op en ik kom binnen 3 dagen bij u langs. Heeft u veel haast? Kom langs en neem uw defecte machine mee. U kunt zelfs een aanhanger lenen. Met mijn kennis van zaken zorg ik ervoor dat uw machine vakkundig gerepareerd wordt. Neem bij een storing zo snel mogelijk contact op. Des te eerder wordt u ingepland en kan ik het probleem aan uw machine verhelpen.

Verhuur

Tijdelijk een tuinmachine nodig? Wij hebben diverse machines in de verhuur. Informeer naar de mogelijkheden.

Haal- en brengservice

U kunt altijd uw machines bij ons ophalen of afgeven. Kan dit niet of heeft u geen tijd, dan bied ik een haal- en brengservice. Nieuwe machines lever ik keurig af bij u thuis. Ik haal uw machine op en na onderhoud of reparatie breng ik hem weer bij u thuis. Ook machines die u aan mij verkoopt worden bij u opgehaald.

Onze merken:

Neem contact met ons op

Bel 0487 57 38 58 Stuur een e-mail